Yrtinviljely voi olla kannattava liiketoiminta

Yrtinviljely voi olla kannattava liiketoiminta

Oletko huomannut tuoreiden yrttien korkeat hinnat supermarketeissa viime aikoina? Se hämmästyttää minua, miksi useammat ihmiset eivät ryhdy suotuisille alueille tuoreiden yrttien viljelyyn ja jalostamiseen.

Jos haluat kokeilla käsiä yrttikasvatuksessa, kasvaa yrttejä, jotka menestyvät hyvin alueellasi. Pienestä alkaen voit laajentaa myöhemmin vihreillä taloilla, ilmastonsäädöllä ja maaperän manipuloinnilla. Voit aloittaa vain kuumalla kehyksellä, jolla aloittaa siemenet, ja seulotulla alueella kuivata yrtit pois hyönteisiltä ja muilta ei-toivotuilta.

Tee paljon kotitehtäviä ennen kuin aloitat yrttitilasi.

Mene kirjastoon tai kirjakauppaan ja selvitä, mitä yrttejä aiot istuttaa. Kun tiedät, mitä yrttejä aiot istuttaa yrttitilallesi, käy läpi kyseisen yrtin historian. Katso myös, onko siihen liitetty kansanperinnettä tai lääketieteellistä käyttöä. Tee pieni vihko, jonka avulla saat tietoa kasveistasi. Se tekee siitä houkuttelevamman ostajille ja lisää myyntiäsi ja voittojasi.

Sisällytä tutkimuksesi aikana tutkimuksia siitä, mitkä yrtit houkuttelevat tuholaisia. (Basilika houkuttelee valkoisia kärpäsiä, joista on vaikea päästä eroon). Toinen temppu on pitää yrtit, jotka houkuttelevat tuholaisia, pois niistä, jotka eivät ole yrttitilallasi.

Jos olet hyvä tietokoneellasi, luo mukavia tarroja yrtteillesi. Jos ei, siirry tulostimeen ja pyydä heitä tekemään se sinulle. Kun pääset vaiheeseen, jossa lähetät yrttejä, laita aina vähän tietoa pakkauksessa olevista yrtteistä. Tämä antaa pakettillesi henkilökohtaisen kosketuksen, ja asiakkaasi ostavat todennäköisesti enemmän.

Kun olet tehnyt vähennykset, sinun on markkinoitava varastosi.

Mene Gourmet-ravintolaan ja Gourmet-kauppaan. Älä unohda luontaistuotekauppoja ja pitopalveluja. Keskustele kokin tai omistajan kanssa ja selitä, mitä sinulla on. Voit yrittää jättää osan omistamastasi laitoksesta lähetykseen saadaksesi asiakkaasi näkemään tuoreiden yrttien arvon. Tarjoa näytön asettaminen julisteille heidän ikkunoihinsa. Tai tarjoa heille “erityinen alkuhinta”. Saatat jopa tuntea joitain alueellasi ihmisiä, jotka yksinkertaisesti rakastavat kokata ja haluaisivat saada heidät osaksi reittiäsi. Altistuminen on tässä vaiheessa avain nimellesi ja yrtteillesi. Palaa usein tämän potentiaalisen asiakkaan luo luotettavuutesi.

Toinen tärkeä vaihe on lehdistötiedotteen kirjoittaminen, jonka voit lähettää paikallislehtiisi. Tässä kansanperinnettä koskeva tutkimus on hyödyllistä. Käytä lehdistötiedotteissa yrtteihin liitettyä kansanperinnettä koskevia tietoja. Tämä lehdistötiedote esittelee sinut ja tuotteesi markkinoille. Lähetä ne myös verkkoon, tämä auttaa sinua saamaan asiakkaita pois kaupungista. Ole mielikuvituksellinen tuoreiden yrttien monista mielenkiintoisista käyttötarkoituksista ja tietysti siitä, miten löytää omasi lähteeksi.

Voit halutessasi järjestää verkoston muiden yrttitilojen kanssa ostettavaksi tukkuhintaan. Näin jos sinulla on vähän juomajuomaa, sinulla on paikka saada ne asiakkaillesi. Muista, että he ovat riippuvaisia ​​sinusta ja haluat säilyttää heidän liiketoimintansa.

Edullinen tapa mainostaa yritystäsi on ostaa magneettikyltit, jotka on kiinnitetty auton oveen. Ole luova, saa ihmiset haluamaan ostaa tuotteesi sinulta.

Hyppää siis autollesi, mene kirjastoon ja aloita oppiminen siitä, miten tulla kasviperäisiksi viljelijöiksi. Hyvää puutarhanhoitoa!