Pystysuorat maatalousmarkkinat kasvavat kaksinumeroisella CAGR-huijauksella vuonna 2022

Pystysuorat maatalousmarkkinat kasvavat kaksinumeroisella CAGR-huijauksella vuonna 2022

Toimialan yleiskatsaus:

Vertikaalisesta maataloudesta on tulossa suosittua ja se kasvaa käytännössä markkinoiden kokoa johtuen käytettävissä olevan tai hedelmällisen maan ehtymisestä ja lisääntyvään väestönkasvuun liittyvän elintarvikekysynnän vuoksi. Ei kemiallisia toimenpiteitä; Vertikaalinen maanviljely tuottaa vain luomuruokaa (jyvät / vihannekset / hedelmät) ja hyödyntää uusia suuntauksia terveystietoiseksi; kuluttajat ovat nopeasti omaksumassa suuntauksen kuluttaa luomuruokia.

Nykyiset markkinat ovat vertikaalisen maatalouden arvoisia, ja tämä raja on kiipeily; Market Research Future julkaisi äskettäin loistavan tutkimusraportin, joka puristi vertikaalisen maatalouden yksityiskohtaisen markkinaennusteen. Hänen mukaansa pystysuoran maatalouden markkinat kasvavat nopeasti ja niiden arvioidaan olevan 6 miljardia dollaria huikealla kaksinumeroisella CAGR: llä 26% ennustejaksolla 2016–2022.

Vertikaalinen viljely on innovatiivinen tekniikka, johon sisältyy arkkitehtonisia suunnittelutoimia, mikä minimoi maankäytön ja täyttää samalla kovan ruokakysynnän. Vertical Farming on pohjimmiltaan sisätila, jossa ruokaa kasvatetaan tarjottimilla tai riippuvilla moduuleilla Bioklik-rakennuksessa, joka reagoi ilmastoon hallitsemalla sitä. Nämä tilat tai rakennukset luovat niihin keinotekoisen ympäristön ja mahdollistavat tietyntyyppisten tuotteiden kasvattamisen ympäri vuoden ilman torjunta-aineita tai luonnollista auringonvaloa. Sadonkorjuun jälkeiset sadot voivat tavoittaa kuluttajat muutamassa tunnissa.

Funktionaalisten elintarvikkeiden ja juomien sekä henkilökohtaisten hygieniatuotteiden orgaanisten ainesosien lisääntyvä kysyntä on ollut avainasemassa vertikaalisen maatalouden maailmanmarkkinoiden kasvussa. Luomuruokien kasvavan suosion lisäksi niiden mahdollisten sovellusten vuoksi elintarviketeollisuudessa sekä lääketeollisuudessa, jotka tukevat niiden markkinoiden kasvua maailmanlaajuisesti. Käytettävissä olevien tulojen lisääminen yhdistettynä painostuksiin tai hallituksen aloitteisiin ympäri maailmaa luomuruokien kestävän tuotannon, tuotannon tason ylläpitämisen ja ympäristön suojelemisen puolesta on ollut avainasemassa luonnonmukaisessa viljelyssä, mikä viime kädessä on johtanut vertikaalisen maatalouden markkinoiden kasvuun viime vuosina .

Vaikka vertikaalinen viljely on käyttökelpoinen viljelykäytäntö, joka tukee tehokkaita ja tehokkaita satoja vain 5% vedenkulutuksella viisi kertaa enemmän satoja, jopa 350 kertaa enemmän vihanneksia kuin tavanomaiset saman kokoiset maatilat, ei ole vielä kustannustehokasta. Vertikaalinen maanviljely edellyttää alkupääomaa 200–500 miljoonaa dollaria. Yksi vertikaalisen maatalouden suurimmista haasteista on myös valotekniikasta peräisin olevan energian kustannukset yhdistettynä aurinkoputkien, LEDien, peilien, viemärinpuhdistamojen & amp; viemärit, pyörivät karusellit, robotiikka, anturit ja hallitut ympäristöt ovat itse asiassa enemmän hyödykettä. Nämä tekijät voivat haitata markkinoiden kasvua ennustejaksolla. Myyjien tai käyttöyritysten tutkimus- ja kehitystoimintaan kohdistuvat lisääntyneet investoinnit ammattitaitoisen tekniikan kehittämiseksi vertaansa vailla olevilla malleilla ja ominaisuuksilla yhdistettynä tekniseen kehitykseen antavat vauhtia markkinoiden kasvua tyhjentäviin kysymyksiin, kuten liittovaltion budjetointi jne. Ennakoituna aikana.

20. marraskuuta 2017 – Amerikan sisämaatilat ilmoittavat maailman ensimmäisestä aurinkoenergialla toimivasta pystysuorasta aeroponisesta sisätilasta. Tämä maatila on merkittävä virstanpylväs sisämaataloudessa. Yhtiö uskoo, että lisäinvestoinnit aurinkoenergiantuotantoon muuttavat sijoituksen vankan tuoton pitkäksi ajaksi, kun otetaan huomioon, kuinka kauan näiden ylimääräisten sijoitusdollarien takaisin saaminen kestää.

Marraskuu 2017 – Plenty (USA) on uusi tulokas Vertical Farm Market -yritykselle. Yritys, joka korvaa ihmiset älykkyydellä, sai äskettäin suuren määrän rahoitusta (200 miljoonaa dollaria heinäkuussa, historian suurin ag-tech-investointi), mukaan lukien jotkut sijoituspalveluyritys Jeff Bezosin kautta, jotta pääoma olisi skaalattavaa; se perustuu vahvasti koneoppimiseen ja tekoälyyn. Kesäkuussa 2017 Kaliforniassa toimiva vertikaalinen maatalousyritys Plenty, joka tunnettiin aiemmin nimellä Jane Farm, osti Bright Agrotechin pyrkiessään saavuttamaan “kenttälaajuuden”.

Vertikaalisen maatalouden globaalit markkinat – kilpailuanalyysi

Ominaista vakiintuneiden pelaajien läsnäolo; Vertikaaliset maatilat näyttävät olevan erittäin kilpailukykyisiä. Vakiintuneet pelaajat yhdistävät hankinnat, kaaliaboraatio, kumppanuus, laajentuminen ja tuotteiden lanseeraaminen kilpailuedun saamiseksi näillä markkinoilla ja markkina-asemansa säilyttämiseksi.