Luomuviljely on helppoa

Luomuviljely on helppoa


Johdanto luomuviljelyyn alkoi kaksi vuotta sitten. Aika on se, että yritetään sanoa ainakin sillä hetkellä. Asuin pienessä maalaistalossa yrittäen ansaita elantonsa käsityöläisenä. Mutta koska asumispuomi on haalistunut ja talous on romahtanut, työpaikat ovat harvinaisia. Sain kirjan luomuviljelystä, tunteen, että jos voisin kasvattaa omaa ruokaani, se helpottaisi joitain taloudellisia huoliani. Näet, että se kuluttaa osan yhä runsaammasta vapaa-ajastani, vähentää ruokakustannuksia ja samalla antaa minun syödä terveellisemmin.

Ja ehkä se tuo jopa takaisin kadonneen ylpeyteni.

Tässä vaiheessa kaiken tekeminen tulee olemaan positiivinen asia.

Olen syönyt luomuviljelyssä kasvatettua ruokaa jonkin aikaa, mutta en todellakaan tiedä siitä mitään. Ollakseni rehellinen, tiedän vielä vähän. Näet, että sellainen luomuviljely, jota teen, kasvatan pieniä tontteja omasta tavarastani, paljon erilainen kuin maanviljely, joka tapahtuu suurissa luomutiloissa, jotka ovat hajallaan ympäri maata.

Heidän on tuotettava massatuotantoa tai kasvatettava viljelyä laajamittaisesti soveltamalla erittäin kalliita maatalouslaitteita keinoin torjua tuholaisia ​​tuhoamasta satoja. Minulle minulla on hyvin vähän tilaa kaikkien tarpeitteni tyydyttämiseen, ja minun on todella käytettävä sitä kestämään näiden ärsyttävien pienten jyrsijöiden aiheuttamat vahingot käyttämättä luonnonmukaisia ​​aineita, jotka luonnonmukainen viljely kieltää.

Ensin pitää huolehtia etanoista.

Tiesitkö, että voit päästä eroon etanoista oluen avulla? Ja ilmeisesti jotenkin houkuttelee heitä ja sitten neste itse päätyy hukuttamaan heidät. Tyhmä apina. Ellet ole kokeillut kättäsi luomuviljelyssä, et ehkä edes tiedä, että etanat ovat tällainen ongelma. Ainoa tapa päästä näihin ihmisiin on jatkuva valppaus. Sinun on todella pidettävä kiinni niistä.

Mutta se on paljon huonompi luonnonmukaisessa maataloudessa ja etanat ovat rodukaneja. Toisin kuin naapureistani, en koskaan ruiskuta pihaani, joten pihalla asuu aina perhe söpöjä pieniä kaneja. Pidin hänestä todella siihen pisteeseen asti, jossa opiskelin ja harrastin niin paljon kuin pystyivät. Mutta on kaksi asiaa, jotka kanit tuntevat, ja vähemmän tunnetut, jotka ovat yhtä vaikuttavia. Jumala, nuo suloiset pienet ihmiset syövät koneita. Ja kyllä, he rakastavat porkkanoita kuten kaikki sanovat. He tekivät todella ensimmäisen kokeiluni orgaaniseen maatalouteen ja jännittävälle matkalle.